“Inferno”

Dan Brown

Brown_D_infernoBrown_D_inferno1

Eesti keeles: “Inferno”

Soome keeles: “Inferno”

Türgi keeles: “Cehennem”

Eestikeelse eksemplari tutvustus:

Dan Brown põimib oma ülemaailmsetes bestsellerites “Da Vinci kood”, “Inglid ja deemonid” ja “Kadunud sümbol” meisterlikult kokku ajaloo, kunsti, koodid ja sümbolid. Oma uues paeluvas põnevikus on kirjanik taas omas elemendis ja loonud romaani, kus panused senistest suurimad. Itaalia südames tõmmatakse Harvardi sümboloogiaprofessor Robert Langdon painavasse maailma, mille keskmes on üks kõigi aegade kuulsamaid ja salapärasemaid kirjandusteoseid… Dante “Põrgu”. Langdonil tuleb pidada võitlust kohutava vastasega ja maadelda mõistatusega, mis viib ta kunsti, salakäikude ja futuristliku teaduse maailma. Abiks Dante sünge poeem, püüab Langdon leida vastuseid ja otsustada, keda usaldada, enne kui maailm pöördumatult muutub.

No nii, lõpuks lugesin siis ühe Dan Brown’i raamatu läbi. Tema varasemad teosed jäid lugemata kuna kahte nendest nägin filmidena ja millegi pärast ei äratanud need piisavalt huvi, et neid hiljem oleksin viitsinud lugeda. Filmid olid ehk juba ise piisavalt head. Tegelikult ei laenutanud ma ka seda raamatut endale aga kuna see jäi jälle logelema siis mõtlesin, et olgu, loen siis lõpuks ühe tema teose läbi. Jah, see oli huvitav, kuid nende kirjeldustega minu meelest liiga pikaks venitatud. Kahjuks mul jäi see „wow!!“ elamus olemata. Võibolla lugesin lihtsalt emotsionaalselt valel ajal. Teile aga – häid lugemiselamusi! 🙂

Autori kodulehekülg 

2016. aasta sügisel linastub ka samanimeline film, mille lavastajaks on Ron Howard. Peaosas mängib jälle Tom Hanks. Viimase kaaslaseks on seekord Felicity Jones. 

Lisa kommentaar